Over Inapa

Wie zijn we?

Sinds meer dan 30 jaar zijn Inapa Belgium en Inapa Luxemburg gespecialiseerd in de distributie en personalisatie van grafische- en kantoortoepassingen.

In 2005 heeft Inapa haar positie op de Belgische markt nog versterkt met de overname van Olympia Papier en Data Papier.

De groep Inapa is aanwezig in Portugal, Spanje, Frankrijk, Zwitserland, de Benelux, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland, waardoor we vandaag de 5e grootste verdeler zijn in Europa.

Map Inapa

Inapa verdeelt vandaag 1.000.000 ton papier per jaar. Daarmee behoren wij tot de Europese top, wat ons toelaat om aan onze klanten, zeer concurrentiële prijzen aan te bieden.


Inapa realiseert jaarlijks 1,1 miljard € omzet, stelt 1.638 personen tewerk, heeft 36.000 klanten en een opslagcapaciteit van 175.000 ton.


Vanwege zijn structuur, kan de groep Inapa zeer snel reageren op elke aanbesteding, zowel voor de Benelux als voor heel Europa.
Meer dan 95% van de bestellingen wordt de volgende dag bij de klant geleverd.

Wij zorgen voor een contactpersoon die uw bedrijf goed kent en voor chauffeurs die de goederen op de gewenste plaats leveren.
Wij hebben een zeer brede kennis van netwerken, printers, fax- en kopieerapparaten.
De technische eisen inzake consumables en papier hebben geen geheimen meer voor onze specialsten. Zij zullen u ten allen tijde het juiste papier of de juiste drager aanbevelen voor de documenten die u wenst te aan te maken.
Wij zorgen ook voor oplossingen op maat : geperforeerd papier, op maat gesneden, gevouwen, omslagen, personalisatie, briefhoofden, enz....
Ons grafisch departement is in staat om communicatie-agentschappen en grafische bureaus, uitgevers en drukkers, voor elke specifieke opdracht, het juiste papier of product te adviseren.

Onze activiteit

Onze activiteit bestaat uit twee essentiële taken:

  • De verdeling van papier, benodigdheden voor informatica en kantoorproducten
  • De verdeling van drukdragers en consumables aan professionnals in de grafische industrie (drukkerijen, uigeverijen en reclamebureaus).

Inapa BELUX heeft meer dan 6.800 referenties ter uwe beschikking en is gespecialiseerd in B2B.

 
NL | FR