- HP inktcartridges

HP cartridges doen het goed als autobumper.

meer weten
“Bij printen komt meer kijken dan je zou denken”

HP inktcartridges bevatten bijna evenveel technologie als inkt

Het is gemakkelijk om aan te nemen dat alle inktcartridges hetzelfde zijn, maar er komt meer bij kijken dan u zou vermoeden. HP inktcartridges bevatten niet alleen inkt. Ze zitten bovendien boordevol precisietechnologie.

In elke HP cartridge zit bijvoorbeeld een soort minicomputer. Deze stuurt alle printinstructies met exacte timing door naar de spuitmondjes die de inkt op het papier plaatsen.

Als je bedenkt dat één HP cartridge tot 300 spuitmondjes kan hebben, is dat wel een precisiewerkje. Zeker omdat elk spuitmondje een microscopisch kleine dot van vier picoliter produceert (een picoliter is slechts één-miljardste liter).

Dankzij de minicomputer profiteren veel HP cartridges van functies als Electronic Drop Detect (EDD). Dit slimme stukje technologie bewaakt constant de status van de printkop en stuurt voortdurend bij, voor consistente printkwaliteit en een lang cartridgeleven.

U ziet de technologie in elke print.

Maar dit is geen technologie omwille van de technologie. Met HP inktcartridges produceert u sprekende afbeeldingen, heldere kleuren en haarscherp zwart. En de technologie waarborgt altijd een hoog kwaliteitsniveau - telkens opnieuw.

Logo HP
 
NL | FR